Hlavní navigace

Střílečka Destiny 2 je zdarma. Stahujte, dokud to jde

5. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

O víkendu proběhl BlizzCon, svátek všech hráčů fantasy her. Připravuje Warcraft III: Reforged, remaster slavné realtimové strategie Warcraft III: Reign of Chaos a jeho datadisku The Frozen Throne. Původní hra z roku 2002 (resp. 2003) se dočká nové grafiky a vylepšeného multiplayeru. Našinci mohou doufat, že zůstane i lokalizace. Warcraft byl jednou z mála zahraničních her s českým dabingem.

Blizzard kromě toho uvede i Diablo Immortal. Nejde o podtitul očekávané čtyřky, ale novou MMORPG hru pro mobilní platformy. Na Androidu a iOS se hráči v kůži barbara, křižáka, lovce démonů, mnicha, necromancera nebo čaroděje dočkají nekonečného přisunu obsahu v říši Sanctuary.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Jedna novinka se netýká přímo Blizzardu, ale jeho herního obchodu Battle.net. Vývojářské studio Bungie a vydavatelství Activision spustily dočasnou akci, v rámci níž můžete získat Destiny 2 pro PC zdarma. Stačí si na battle.net/account/management aktivovat ochranu Blizzard SMS Protect a pak si o hru zažádat na této stránce. Destiny 2 tam bude možné získat až do 18. listopadu.

Jde o původní dva roky starou hru bez jakýchkoliv rozšíření. Activision by ale akcí rád nalákal nové hráče, kteří by si pak dokoupili letošní DLC Forsaken. Destiny 2 je primárně onlinovka, ale obsahuje i kampaň, kterou je možné odehrát v singlu.

PS: Takhle vypadá „nový“ Warcraft III.

Byl pro vás článek přínosný?