Hlavní navigace

Diamond o vadných grafikách

26. 9. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předevčírem server TG Daily zveřejnil zprávu, ve které s odvoláním na anonymní zdroj informoval o údajně vadných grafických kartách od Diamond Multimedia. Celá kauza ale může být jen nafouknutá bublina – tedy pokud budete věřit slovům generálního ředitele Diamondu.

Podle Bruce Zamana je zdroj TG Daily bývalý zaměstnanec Diamondu, který šíří o firmě lživé informace. Vadné karty skutečně existují, je jich ale pouze 188 namísto patnácti tisíc. Na těchto 188 kartách je osazen nesprávný odpor a upovídaný inženýr byl jedním z těch, kteří za chybu byli zodpovědní. Zaman řekl TG Daily, že inženýrovi trvalo podezřele dlouho nalézt problém a také kvůli tomu si Alienware šlo hledat nového dodavatele grafických akcelerátorů. A zaměstnanec dostal výpověď, též proto, že používal falešnou identitu. Prý se zavázal ústně i písemně, že nebude z firmy vynášet citlivá interní data, ale tento závazek nyní porušil.

Komu budete věřit? Bývalému zaměstnanci, který se mstí, nebo řediteli, který možná zatlouká v zájmu zachování dobrého jména firmy?

Zdroj: X-bit labs

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku