Hlavní navigace

Do ČR míří exotické mobily: THL a Kazam, který zdarma vymění poškrábaný displej

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud už vás omrzely Samsung, LG, Sony, HTC a jiné provařené značky smartphonů a nechcete nakupovat v cizině, máme pro vás dobrou zprávu. Do Česka míří produkty čínského výrobce THL, distribuovat je bude Lion Mobile, který se už dováží a prodává produkty Xiaomi (xiaomimobile.cz).

Je pro nás pocta, že si nás společnost THL vybrala jako výhradního partnera pro svou nastávající expanzi do Evropy. S THL nyní začínáme v České republice, v budoucnu však chceme rozšířit působnost i na další trhy v zemích střední a východní Evropy a také některé západoevropské trhy,“ nastiňuje plány Jiří Opletal, ředitel Lion Mobile.

THL T100S (5", Full HD, osmijádro, 2 GB RAM, 13 Mpx) za 7499 Kč
THL T100S (5", Full HD, osmijádro, 2 GB RAM, 13 Mpx) za 7499 Kč 

Česká firma zde už telefony THL prodávala skrz e-shop levnesmartphony.cz, ale to byl pouhý přeprodej zboží z Číny. Teď zajistí plný komfort včetně dvouleté záruky a (po)záručního servisu, takže reklamované výrobky nebude posílat do Asie. V e-shopu na thl.cz najdete pět smartphonů v cenách od 1599 až do 7999 Kč a také příslušenství.

Výměna displeje zdarma

Oficiální distribuci má v Česku nově i britský Kazam. Dováží hloupé telefony i smartphony střední třídy, prodává je Alza, MP.cz a Electro World. Servis probíhá taktéž u nás, a to ve společnosti VSP Data. A právě servis je u Kazamu výjimečný.

THL T100S (5", HD, čtyřjádro, 1 GB RAM, 13 Mpx) za 5699 Kč
Kazam Thunder2 5.0 (5", HD, čtyřjádro, 1 GB RAM, 13 Mpx) za 5699 Kč

Firma nabízí v ceně pojištění displeje. Pokud jej nějak poškodíte (pád, poškrábání klíčem), máte v prvním roce nárok na jednu bezplatnou výměnu. Kazam navíc ve svých telefonech využívá asistenční službu Rescue, takže s dokáže na dálku poradit s různými problémy. To jsou přidané hodnoty, kterými chce zaujmout na přeplněném trhu.

 

Kazam je dle našeho názoru aktuálně nejprogresivnější evropská mobilní značka. Spojuje v sobě to nejlepší ze světa současných mobilních telefonů, tedy design, kvalitu zpracování a technologické inovace, a společně s adekvátní cenou ji doplňuje o nadstandardní služby druhého displeje zdarma a vzdálené podpory. Tedy přidané hodnoty, které u jiných výrobců nenajdete nebo jen za další příplatky,“ říká Wojciech Wasilewski, viceprezident společnosti Kazam.„Jsme opravdu rádi, že můžeme značku Kazam představit konečně i na českém trhu a věříme, že si naše telefony najdou u českých zákazníků své nadšené fanoušky,“ dodává.

Byl pro vás článek přínosný?