Hlavní navigace

Dokážete složit lepší PC než vítěz našeho testu? Poraž profíky [oživeno]

14. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

[oživeno:]

Ode dneška probíhá hlasování. Hlasující mají možnost vyhrát několik cen. Soutěže se zúčastnilo 56 návrhů a do finále se jich probojovalo 9. Prohlédnout si je můžete na této adrese. Podpořte svého favorita.

 

[původní článek:]

Výrobce počítačů HAL3000 pořádá od letošního podzimu soutěže, ve kterých můžete dokázat svoje znalosti a um ve skládání PC sestav. V každém kole se objeví vyzyvatelská sestava, vy musíte navrhnout lepší a vejít se do stejné ceny. Vyberete aktuálně dostupné komponenty z českých eshopů a stručně popíšete proč je zrovna vaše sestava lepší.

O této soutěži jsme již psali, jenže tentokrát je vyzyvatelská sestava vítěz našeho vánočního testu PC sestav do 24 000 Kč. HAL3000 Platinum 9418 má procesor Intel Core i5 4570, grafiku MSI R9 270X Gaming 2GB, 8 GB RAM, 120GB SSD… dokážete za 24 000 Kč složit něco lepšího? Třeba ano, tak to zkuste.

Soupeříte s tímto počítačem na webu Poraž profíky.cz:


Hodnocení bude probíhat podle výkonu v PCMark 8 (creative), rychlost načtení systému, a také hlučnosti. A když se ukáže, že to opravdu umíte lépe, může se váš návrh dokonce dostat do prodeje a z každého kusu dostanete provizi. Protože jde kromě prestiže i o nějaké ty peníze, určitě se to všem věčným kritikům z diskuzí vyplatí zkusit.

 

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.