Hlavní navigace

EA v rámci služby Access nabídne předčasný přístup k Battlefieldu Hardline

22. 1. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

V naší předpovědi trendů pro rok 2015 jsem říkal, že si myslím, že předplatné bude stále častější a protěžovanější forma poskytování softwaru různého druhu. Ještě ani neskončil leden a první náznaky na sebe nenechaly čekat. EA provozuje zatím jen na herní konzoli svou službu Access od loňského srpna.

Dosud jste za předplatné dostávali hry, které se dají normálně koupit v obchodě. To částečně změní chystaný titul Battlefield Hardline. Střílečka z populární série bude nějakou dobu k dispozici exkluzívně skrze EA Access. Abychom byli přesní, teroristy budete zabíjet o čtyři dny dříve než ostatní hráči. Trend je jasný.

 

V první fázi vám EA jako poděkování za to, že si službu předplácíte, nabídne hry jen o pár dní dříve před ostatními (prozatím s tím, že můžete každý den nahrát až šest hodin). Poslední fází bude, až EA některé své tituly bude nabízet exkluzívně v rámci předplatného, případně aspoň s delší časovou exkluzivitou – např. půl roku. Věřím, že se dočkáme.

Hned tak to nejspíš nebude, ale malé krůčky tímto směrem firma podniká. EA Access si zatím užívají pouze majitelé konzole Xbox One. Na PS4 se služba nechystá, ale na počítače by mohla, že?

Zdroj: @Battlefield via WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku