Hlavní navigace

Eee Pad MeMO: nový 3D tablet

3. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na veletrhu Computex představila společnost Asus novou řadu netbooků Eee PC a 3D tablet MeMO 3D. Kromě toho Asus uvolnil pro svůj tablet Eee Pad Transformer novou verzi operačního systému Android Honeycomb, a umožní tím stávajícím uživatelům přechod z verze 3.0 na verzi 3.1.

Eee Pad MeMO 3D

Tento 3D tablet s operačním systémem Android 3.0 je vybavený 7palcovým multidotykovým displej s rozlišením 1280 x 800 bodů. Zařízení podporuje stylus, uživatel tedy může přepnout na vstup pomocí psaného písma a ovládat zařízení jako digitální poznámkový blok. Přibalená hands-free sluchátka MeMIC jsou určena kromě poslechu hudby také k telefonování. Převrácením tabletu na šířku se zařízení promění na 3D displej, pro jehož užívání nejsou potřeba speciální brýle.

Eee Pad MeMO 3D

Netbooky Eee PC

ASUS nadále inovuje svoji řadu netbooků Eee PC. V této novince jsme již informovali o netbooku Eee PC X101.

Netbook s označením Eee PC 1025 představuje přepracovanou variantu řady Eee PC Seashell. CO se týče designu, notebook je vyveden v zaoblených křivkách, a má kovový povrch. Tento netbook disponuje 10,1palcovým displejem, kamerou Smart Camera se čtyřnásobným přiblížením a dvoujádrovým procesorem Intel Atom N2600. Při plném nabití vydrží baterie až 14 hodin. Na palubě je také HDMI port. Komunikaci s okolím zajišťují rozhraní Wi-Fi 802.11n a Bluetooth 3.0.

1025

Netbooky řady Eee PC 1025 budou dostupné v několika barevných provedeních.

Zdroj: TZ Asus

Byl pro vás článek přínosný?