Hlavní navigace

eLocity A7: Tegra 2 v tabletu za 6500 Kč

14. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Je to už dávno, co byla Tegra poprvé oznámena, od té doby je ticho po pěšině. V poslední době se ale rojí víc a víc tabletů hned s druhou verzí platformy od Nvidie a eLocity A7 je jedním z nich. O tabletu jsme už psali v srpnu / augustu, pár specifikací se ale změnilo a tablet je ke dnešku dostupný.

Včera bylo oznámeno, že novinka eLocity A7 od firmy StreamTV se začne prodávat v USA a dost možná se dostane i do Evropy. Sedmipalcový tablet můžete objednat třeba zde za pěkných 6500 Kč v přepočtu.

Tabletu dominuje 7" kapacitní multidotykový displej o rozlišení 800 × 480 pixelů. Platformou je Nvidia Tegra 2 T-250 s dvoujádrovým procesorem ARM Cortex A9 na 1 GHz a s 512 MB paměti DDR2, rychlost tak bude obstojná a nemusíte se bát ani o akceleraci 3D a videa. Na tabletu běží Google Android 2.2 Froyo.


Dále tu je 4GB flash paměť rozšiřitelná microSD kartami, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth, 1,3MPix webkamera, senzor okolního osvětlení a dokonce trojosý gyroskop. Rozhodně potěší i port USB 2.0 a HDMI pro připojení obrazu (není problém připojit televizi a posílat do ní Full HD obraz). Baterie je dvoučlánková, kapacitu ani výdrž bohužel neznáme.

Zdroj: TCMagazine

Byl pro vás článek přínosný?