Hlavní navigace

Enermax rozšiřuje portfolio zdrojů o řadu Revolution X’t s podporou stavů C6/C7

1. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Enermax věnuje vývoji zdrojů nemalé prostředky, jedná se také o její hlavní byznys. Není proto divu, že se již brzy budete moci setkat se zcela novou modelovou řadou – Enermax Revolution X’t.

Ta aktuálně nabízí na výběr ze čtyř modelů (430, 530, 630 a 730 Wattů), je však možné, že dojde k dalšímu rozšíření. Pokud pokukujete po výkonnějším modelu, můžete se podívat na starší řadu Revolution87+.

Ale zpět k novince – všechny zdroje z řady se pyšní samolepkou 80Plus Gold, Enermax zejména vyzdvihuje podporu pro procesory Intel Haswell, které mohou bez problému pracovat ve stavech C6 a C7. Zdroj jim i tak dokáže poskytnout stabilní dodávku energie.

 

Revolution X’t potěší i milovníky pořádku ve skříni. Nezbytná kabeláž je ze zdroje vyvedena v plochém provedení, další konektory pak získáte libovolnou kombinací odnímatelné kabeláže. S oku lahodícím „učesáním“ kabelů tak nebudete mít prakticky žádný problém.

Chlazení zdroje je řešeno 14cm ventilátorem, který skrývá v útrobách patentovanou technologii Twister Bearing. Enermax slibuje až 100 000 hodin bezpečného chodu. Jestli má pravdu, to ukáže až čas. Zdroj se ale nestará jen o sebe – funkce HeatGuard zajistí, že ventilátor poběží dočasně i po vypnutí počítače a odvede tak ze skříně zbytkový horký vzduch.

Zdroje by měly být k dispozici v několika málo dnech, výrobce si také dovolil prozradit doporučené ceny, ty jsou (od nejnižšího výkonu po nejvyšší): 2100, 2300, 2500 a 2700 Kč. Jestli se těchto čísel budou české e-shopy držet, to teprve uvidíme.

Zdroj: Enermax

Byl pro vás článek přínosný?