Hlavní navigace

Evolveo Sportcam W7: vodotěsná kamera s Wi-Fi

Zdroj: Redakce

Léto je obdobím zvýšených outodoorových aktivit, což je možná velmi módní výraz, ale v praxi to znamená, že jsme všichni prostě a jednoduše o trochu víc v přírodě a věnujeme se aktivnímu odpočinku. Nejnovější outdoorová videokamera řady Evolveo SportCam W7 je určena nejen pro extrémní sporty, ale poslouží třeba i takovým motorkářům, cyklistům, nebo prostě jen těm, kteří chtějí natočit svoje aktivity na zemi, ve vzduchu i pod vodou.

Komerční sdělení
22. 7. 2014

Sdílet


 

Kamera je především odolná a opravdu se s ní vyplatí vyrazit především do terénu. Typickou letní hračku samozřejmě můžete použít celoročně. Je jen na uživateli, zda se s ní vypraví sjíždět na lyžích prudké kopce, nebo nyní v létě sleze příkrou skálu. A pozor! S kamerou se ponoříte až do hloubky 60 metrů!

 

parametry
2" LCD
volitelná délka videa: 5-30 minut/soubor
doba nahrávání: 60 minut
baterie Li-Po 1050mAh
časové razítko: ano
duální stream: ano
úložné médium: micoSD karta, až do 64GB micro SD/SDHC; min. CLASS 6
vyvážení bílé: automatické, manuální
nastavení expozice: automatické, korekce +-2EV
mikrofon: mono; 48kHz AAC komprese
mini USB kabel
rozměry: 58x46x38 mm
hmotnost: 60g bez baterie a pouzdra
vodotěsnost s ochranným pouzdrem - 60m

 

Zajímavosti:

• Díky chipsetu Ambrella A5 kamera umožňuje nahrávat FullHD 1080p video při 30 fps a současně pořizovat fotografie. Kamera podporuje také režim FullHD 1080i video při 60 fps! Parádní rozlyšení, nemyslíte?

• Skleněný FishEye objektiv se širokoúhlým záběrem a elektronický stabilizátor obrazu zachytí vaše sportovní aktivity v maximální kvalitě.

• 2" LCD panel umožňuje rychlou kontrolu natočených videí a pohodlné nastavení kamery.

• Pomocí integrované WiFi a EVOLVEO aplikace pro Android telefony si můžete záznam streamovat a telefonem na dálku ovládat.

• Součástí kamery je také wifi dálkové ovládání.

• Funkce Time lapse umožňuje pořizovat nádherné časosběrné záběry. V praxi to pak znamená, že kamera dle zvoleného nastavení zaznamená určité časové úseky a následně z nich vytvoří dechberoucí sekvence, například východ slunce.

• Kamera je dodávána s vodotěsným pouzdrem, které umožňuje potápění až do hloubky 60m.