Hlavní navigace

Externí Lite-On umí 20× DVD

25. 10. 2007

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jelmer Veldman, marketingový manažer společnosti PLDS Europe nám dnes na Invexu představil novinky z portfolia společnosti Lite-On. Zaujal model LH-201L, která jako první kombinuje dvacetirychlostní zápis, technologii LightScribe a SATA připojení. Dalším klenotem je také LBR-MD3, externí Blu-ray mechanika, která letos dostala prestižní designovou cenu reddot design award.

Jelmer Veldman ukazuje své produkty hrdě a s radostí. Není se co divit, Lite-On v posledních letech stále roste

Na hybridní mechaniky Lite-On (podpora Blu-ray a HD DVD) zatím můžeme zapomenout, a to kvůli PLDS (Philips & Lite-on Digital Solutions) - sdružení, které letos Lite-On utvořilo se společností Philips. Společně se tak stali třetím největším výrobcem optických disků na světě. Společnost Lite-On od Philipsu, propagátora technologie Blu-Ray, sice získala potřebné know-how, prakticky si tak však minimálně prozatím zavřela vrátka pro HD DVD, potažmo hybridní mechaniky.

Mechanika Lite-On DX-20A3P je nejen rychlá, ale také docela hezká

Dalším zajímavým produktem, který by měl na náš trh co nevidět vniknout je Lite-On DX-20A3P - extrerní mechanika, která zápisuje na DVD rychlostí 20×. Má to na svědomí technologie SmartWrite, maximální rychlost umožní jen na některá kvalitní 16× média. SmartWrite se však vyplatí i u levnějších médií, optimalizuje totiž vypalovací strategie a výrazně zkvalitňuje zápis. 

Soutěž s ExtraHardware.cz

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku