Hlavní navigace

Externí USB reproduktory Pioneer S-MM251 nejen k notebookům Apple

27. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pioneer Electronics představuje další model externích reproduktorů. Hodit se budou především majitelům notebooků, protože se připojují přes port USB, který zajišťuje jak přenos zvuku z počítače, tak napájení; není tak třeba se zbytečně zabývat dalšími kabely. Navíc jsou reproduktory s označením S-MM251 malé a lehce přenosné a výrobce zdůrazňuje, že se díky svému barevnému schématu (stříbrno-bílá barva) hodí k notebookům Apple MacBook Air a Pro. Připojíte je ale samozřejmě i k notebookům s Windows či GNU/Linuxem.

Reproduktory disponují zabudovaným převodníkem DAC (převod z digitálního signálu na analogový). Drivery mají průměr 44,45 mm (1,75 palců) a výraznějším basům by měl napomoci tvar samotných reproduktorů. Výkon repráčků nijak oslnivý nebude, kvůli napájení z USB se dá počítat tak se dvěma až čtyřmi watty RMS, ale to pro základní ozvučení bohatě postačí.

 

Reproduktory budou kromě zmíněné bílé barvy nabízeny i v černé a stříbrné povrchové úpravě. Cena by se měla pohybovat okolo osmdesáti dolarů, což na USB repro není zrovna málo – pokud se dostanou do distribuce i v ČR, dá se očekávat cena blížící se dvěma tisícům korun.

Zdroj: TechPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?