Hlavní navigace

EXTRA TV: videotest klávesnice Logitech diNovo mini

30. 4. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Při přehrávání filmů si vystačíte s dodávaným infračerveným dálkovým ovladačem, pokud však chcete využít dalších výhod, které počítač připojený k televizi nabízí, budete potřebovat také klasickou klávesnici a myš. A co si budeme dlouze vyprávět: béžová počítačová klávesnice v obývacím pokoji příliš krásy nenadělá.

Řešení mohou být klávesnice speciálně upravené pro použití s těmito počítači. Jejich design je o něco lepší než vzhled klasických klávesnice, navíc obsahují také základní multimediální ovládací prvky a dokáží nahradit také myš. Stále však jsou dost velké a na konferenčním stolku mohou překážet. Klávesnice, která vám překážet rozhodně nebude, se jmenuje diNovo Mini a na svědomí ji má společnost Logitech.

Poznámka: pokud video nevidíte (pouze se jakoby dlouze načítá), používáte bohužel chybovou (tato chyba způsobuje chybné rozpoznání vaší verze) betaverzi Flash modulu ve vašem prohlížeči. Prosím, nainstalujte si v tomto případě aktuální verzi (odkaz ke stažení), která je k dispozici zdarma. Děkuji. 

Byl pro vás článek přínosný?