Hlavní navigace

Facebook Messenger pro Windows oficiálně končí. Přestane fungovat 3. března

28. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bylo to už v listopadu, kdy jsme psali o tom, že Facebook zřejmě zastavil vývoj kecálka pro Windows. Samostatný Facebook Messenger to neměl jednoduché, protože většině lidí stačil chat v prohlížeči. Komu ne, pořídil si pokročilejší komunikátor, např. Trillian. Aspoň podle mne. Facebook pak zprávu popřel a odstranění kecálka z webu přisoudil chybě. Teď už je to ale oficiální. Samostatný komunikátor již není vyvíjen a z oficiálního webu si ho nestáhnete.

Tip: WP Store obsahuje přes 240 000 aplikací. Přijde i Facebook Messenger [MWC]

A co víc, 3. března rovnou přestane fungovat. Oficiální zprávu sice sociální síť nevydala, zato už uživatele upozornila pruhem v aplikaci. V tuto chvíli do konce života kecálka zbývá pouze několik dní. Samostatný Facebook Messenger má smysl především na mobilech, kde se mu ostatně daří době. Dokonce se na něj mohou těšit uživatelé dlaždic. Windows Phone se své verze dočkají za několik týdnů.

 

Pokud chcete chat na Facebooku aspoň trochu oddělit z webové stránky, můžete zkusit sociální integraci s Firefoxem. Chaty pak budete mít v panelu na straně prohlížeče. Facebook Messenger pro Windows končí po zhruba dvou letech života. Narodil se v nesprávně době, dalo by se říct.

Facebook Messenger pro Windows končí v březnu
Facebook Messenger pro Windows končí v březnu

via WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?