Hlavní navigace

Facebook pro Metro se nám údajně představí v říjnu společně s Windows 8.1

10. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sociální síť Marka Zuckerberga se opravdu činí. Facebook nedávno umožnil vkládání příspěvků na web, chystá vytváření sdílených alb, chce rozšířit internet do zbytku světa a jeho akcie mezitím stoupají k závratným výšinám. Oficiálního klienta pro Windows Phone má na triku stále Microsoft, příznivce sociální služby ale tak jako tak potěší, že nejenže Redmondští vyrobili novou aplikaci pro Windows Phone 7, současně ji však také zpřístupnili majitelům levných zařízení s nízkou kapacitou operační paměti, jež činí 256 MB.

 

Pozornost se bude ještě chvíli držet kolem dlaždic. Windows 8 ani po necelém roce klienta nemají, takže si buď musíte vybrat z neoficiálních aplikací, případně vám zbývá webová podoba sociální sítě. Každou zprávu o změně situace bedlivě sledujeme. Microsoft v červnu oznámil, že se na aplikaci pro Osmičky konečně pracuje.

Podle nyní již odstraněného tweetu od @windowsespana, čili z oficiálního účtu Windows pro Španělsko, bude Facebook pro Metro dostupný v říjnu, kdy bude uveden společně s Windows 8.1. K tomu dojde 18. října.

via WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?