Hlavní navigace

Facebook umí ve skupinách sdílet soubory z Dropboxu

5. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Od května letošního roku jdou ve skupinách na Facebooku sdílet soubory. Facebook teď začal spolupracovat se známou cloudovou službou pro ukládání a sdílení souborů Dropbox, možnost sdílení souborů z Dropboxu do skupin už Facebook integroval.

Pokud budete chtít na Facebooku sdílet soubory z Dropboxu, budete muset nejdříve svůj účet na Dropboxu s Facebookem propojit. Pokud na Dropboxu používáte dvoufázové ověření přihlášení, budete vyzváni k zadání bezpečnostního kódu.

Prohlížení sdílených souborů z Dropboxu přináší u mobilních zařízení velkou výhodu. Na telefonu nebo tabletu si obrázky, videa, nebo textové soubory budete moct prohlížet přímo, bez nutnosti stahování a následně ručního otevírání. Když aktualizujete nebo změníte některý ze sdílených souborů na Dropboxu, změny se automaticky promítnou i u souborů na Facebooku.

Ostatní členové skupin budou mít přístup pouze k souboru, který daný člověk sdílel, ostatní soubory a složky pro ně budou nedostupné. Dropbox pro každý sdílený soubor vytvoří speciální odkaz, ten ale členové skupin mohou sdílet kamkoliv dál a pořád bude funkční.

 

Zdroj: InsideFacebook

Byl pro vás článek přínosný?