Hlavní navigace

Fanoušci Diabla III pozor: SteelSeries nabízí tématické periferie

7. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Známý výrobce herních počítačových periferií společnost SteelSeries si připravil lahůdku pro fanoušky netrpělivě očekávaného RPG titulu roku 2011/2012. Jste-li opravdu zapálení fandové a nedovedete si představit hraní vaší oblíbené hry bez těch správných pomůcek, jste na správné adrese. Výrobce vám vychází vstříc a nabízí myš, headset a dvojici pěkných podložek.

Začněme po řadě myší. Její laserový senzor nabízí citlivost až 5000 CPI, 7 ergonomicky umístěných tlačítek a také podsvícení, které zahrnuje oblasti scrollovacího kolečka, ukazatele citlivosti a loga Diabla III. Podsvícení v barvě červené lze samozřejmě vypnout či nastavit „pulzování“ ve třech úrovních, o diskotéku na herním pracovišti je dobře postaráno. Výrobce se dále chlubí výdrží ovládacích tlačítek až na 10 milionů kliknutí a také tím správným ergonomicky herním tvarem, který jistě ocení všichni hráči RPG her.

Headset je také plný fičur, posuďte sami. Dle slov SteelSeries by měl být lehounký a vybaven nastavitelným hlavovým mostem. Typově se jedná o uzavřená sluchátka s kůží potaženými mušlemi, o kvalitní zvuk se postará dvojice 50mm měničů. Samozřejmě nesmí chybět ani nezbytné podsvícení, opět máte na výběr mezi úplným vypnutím či třemi způsoby blikání. Sluchátka jako celek nabízí celkem 18 LED diod, při jejich aktivaci budete v temné místnosti zcela nepřehlédnutelní.

A na závěr zde máme dvojici tématických podložek, u nich se výrobce rozhodl oželet podsvícení. I tak ale příjde každá z nich ve dvou verzích: první bude potažená protiskluzovou gumou, druhá pak klouzavou textilií.

Cena výše zmíněných periferií je následovná: za myš zaplatíte $70 (v přepočtu 1200 Kč), za sluchátka $120 (2000 Kč) a za jednu podložku pak $15 (250 Kč). Jak se na výrobky dívají fanoušci herní série Diablo?

Zdroj: ExPreview.com

Byl pro vás článek přínosný?