Hlavní navigace

Fossil představil další chytré hodinky s Androidem Wear. Jsou levnější

17. 3. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hodinkářská společnost Fossil už v loňském roce představila své vůbec první chytré hodinky s platformou Googlu. V té době také šlo o jedny z nejdražších chytrých hodinek vůbec. Pravdpěpodobně však nepropadly a Fossil včera uvedl dvojici dalších hodinek s Androidem Wear, které jsou svou cenou mnohem dostupnější.

Oba modely mají pouze odlišný design. Fossil Q Marshal a Q Wander budou k dispozici ve dvou verzích, jež se od sebe budou lišit průměrem ciferníku. Menší nabídne velikost 44mm a 46mm. Pochopitelně si své hodinky budete moci značně upravit a Fossil k nim bude prodávat celou hromadu různých pásků.

Fossil představil dalších chytré hodinky s Android Wear

Pod povrchem najdeme standardní Androidu Wear ve verzi Marshmallow. Ten Fossil ještě doplnil o vlastní sadu exkluzivních ciferníků, to však není nic zvláštního a podobné exkluzivní ciferníky nabízí i většina ostatních výrobců. Cena obou modelů bude začínat na 275 amerických dolarech (necelých sedm tisíc korun českých).

Kromě toho ještě společnost představila vlastní chytrý náramek, který se velmi podobá všem ostatním fitness měřičům. Zvládá monitoring celodenní aktivity včetně sledování spánku a počítá se také s jednoduchým upozorňováním na nové notifikace. O energii se starají klasické knoflíkové baterie, jež by měly zajistit chod až na půl roku. Cena tohoto náramku bude začínat na 95 amerických dolarech (téměř dva a půl tisíce korun českých).

Fossil představil dalších chytré hodinky s Android Wear

Na závěr jsme se ještě dočkaly dvou analogových modelů, které v sobě skrývají hromadu měřičů, díky kterým umí to stejné jako chytrý náramek. Jejich cena však ještě není známá a těžko předjímat, kde by se mohla pohybovat.

Fossil představil dalších chytré hodinky s Android Wear

Zdroj: Fonearena

Byl pro vás článek přínosný?