Hlavní navigace

Fotosoutěž: pojďme porazit zbytek světa

5. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na CeBITu jsme se zúčastnili jedné netradiční soutěže, jejíž výsledky můžete také ovlivnit. Tentokrát jsme nehonili rekordy v SuperPI ani si to nerozdali s progamery v herní aréně, ale laškovali jsme s hosteskami.

Enermax na svém stánku pořádal soutěž o počítačovou sestavu v hodnotě 1000 eur. Pravidla byla jednoduchá, stačilo se usadit na pohovku se spoře oděnými slečnami, tvářit se co nejhloupěji, aby vynikla jejich krása, a z toho pak pořídit pěknou fotku.

Mirek je vyšší střední třída u fotografů a Lukáš zcela jistě high-end v oblasti „vypadat jak kašpar“. Proto máme technicky i esteticky dost vypiplanou fotku (oproti konkurenci), ale k výhře bychom ještě potřebovali váš hlas.

Nebudeme lhát, je to komplikované a potřebujete Facebook. Ti, kdo ještě čtou, nám mohou poslat svůj hlas tímto způsobem:

1. staňte se fanoušky stránky Enermax Deutschland, stačí klepnout na tlačítko „To se mi líbí“ (případně „Like“ v anglické verzi).

Enermax PlaySexy

2. pak klepněte na „To se mi líbí“ u naší fotky.

Enermax PlaySexy

To je vše. Soutěž trvá do 14. 3., takže můžete zburcovat i své kamarády. První den jsme ještě vedli, ale později  se už ukázala převaha silného zahraničí (hlavně domácí Německo). A protože jsme byli zřejmě jedinou českou výpravou na žhavém křesle Enermaxu, troufáme si jako zástupci naší země porazit zbytek světa. Bez vás to ovšem nepůjde.

Pokud máte rádi ExtraHardware a Cnews, nebo jen chcete pomoci naší výpravě, budeme vám moc vděční. Abyste neodešli s prázdnou, vylosovaným fanouškům rozdáme tři poukazy na hru Stalker: Call of Pripyat… a jednomu z vás pak i celoroční předplatné jednoho z časopisů Extra Publishing dle jeho vlastního výběru (lze také věnovat).

Ještě jednou díky za váš hlas i čas.

Byl pro vás článek přínosný?