Hlavní navigace

Fujitsu Toshiba IS12T: oficiálně první smartphone s Mangem

27. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnosti Fujitsu a Toshiba společně připravily první oficiálně ohlášený smartphone s novými Windows Phone Mango. Telefon bude lákat na řadu výjimečností.

Model IS12T se může pochlubit 3,7" WVGA displejem, 1GHz (někdy uváděno 1,5GHz) procesorem, GPS a Wi-Fi. Samozřejmě, všechny tyto komponenty jsou vyžadovány přímo Microsoftem. Fujitsu a Toshiba telefonu ale navíc naložily 32GB interní paměť a 13,2Mpx fotoaparát. A takto vybavený smartphone s Windows Phone 7 už budete hledat složitěji.

Fujitsu Toshiba IS12T

Smartphone je navíc zcela voděodolný, zvýšená je i odolnost vůči prachu. Společnosti tomuto modelu, s rozměry 59×118×10,6 mm a váhou 113 g, očividně velmi věří, uvidíme, jakou mu nasadí cenovku. Finální verze aktualizace Mango se ale k výrobcům dostala teprve nyní, telefon tedy čeká ještě zdlouhavé finální ladění a na trh se dostane nejdříve v září a to pouze v Japonsku. Dodání do dalších koutů světa se může protáhnout i o další měsíce.

Fujitsu Toshiba IS12T

Design modelu je odvozen od androidího modelu Fujitsu REGZA T-01C a nabízen bude ve třech barevných variantách – zelené, růžové a černé. Společnosti novému model uštědřily opravdu silnou výbavu. Ostatně na to si ve Fujitsu potrpí. Třeba jako u nedávno zmiňovaného F-07C s Windows 7.

" frameborder="0" height="286" width="450">

Zdroj: Slashgear, KDDI

Byl pro vás článek přínosný?