Hlavní navigace

Fulmo GT: první pohled na jumbo-tower od Enermaxu

19. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jako takovou upoutávku na chystanou recenzi počítačové skříně Enermax Fulmo GT vám přinášíme kompletní galerii našich fotografií tohoto modelu. Není to žádný prcek, naopak je určena pro extrémisty, kteří mají větší počet grafických karet, pevných disků či dokonce dvouprocesorovou základní desku.

Enermax Fulmo GT je počítačová skříň obrovského formátu, který Enermax pojmenoval jako jumbo-tower a pojme základní desky formátu až HPTX. Na první pohled vypadá bez komponent zcela obyčejně. Pokud se však zadíváte na to, kde se nacházejí pozice pro distanční šroubky základní desky, hned vám dojde, že asi tak obyčejná není. Jako malou ochutnávku na nadcházející recenzi přinášíme kompletní galerii fotografií Fulmo GT.












































Pokud by vás zajímaly první zkušenosti a pocity z této skříně, musím říct, že já osobně bych si takového obra nekoupil. Samozřejmě je to však tím, že bych pro něj nenašel využití a zabíral by zbytečně mnoho místa navíc. Něco jiného je to však u člověka, který má například více radiátorů k vodnímu chlazení a chtěl by je ideálně všechny vměstnat do skříně, nebo v extrémním případě u člověka, který by chtěl osadit dvouprocesorovou základní desku, mezi které se řadí na krabici vyobrazená EVGA Classified SR-2.

Byl pro vás článek přínosný?