Hlavní navigace

Galaxy Buds+ nepřinesou ANC, Samsung vsadí na jiné taháky

Sdílet

Spolu s novými špičkovými mobily by měl Samsung příští týden odhalit též novou generaci plně bezdrátových sluchátek. Již několik předchozích úniků ukazovalo na možné uvedení Galaxy Buds+, Evan „Evleaks“ Blass pak včera přinesl definitivní potvrzení. Na Twitteru ukázal snímek sluchátek i přesné parametry v tabulce, která vypadá jako ty, které na svém webu mívá Samsung.

Galaxy Buds+ na první pohled vypadají stejně jako předchůdce. Dle popisu se nijak nezměnily rozměry, jen budou nepatrně těžší. Samsung toho využil ke vložení většího akumulátoru, který prodlouží výdrž na jedno nabití z 6 na až 11 hodin. Nabíjecí krabička pak výdrž natáhne až na celkových 22 hodin. Samsung slibuje i rychlejší dobíjení, po třech minutách v krabičce zvládnou sluchátka hrát až hodinu.

Z popisku dále vyplývá, že Buds+ se budou umět připojit k více zařízením současně a dynamicky mezi nimi přepínat. Přibyl navíc jeden vnější mikrofon, který by mohl zlepšit čistotu zvuku, na aktivní potlačení hluku ale zatím zapomeňte. Úpravou prošel i měnič, jenž nově sestává z malého wooferu a tweeteru. Na dotykové ploše půjde nově přímo spustit Spotify a Samsung chystá doprovodnou aplikaci pro iOS.

RECENZE: Samsung Galaxy Buds

galaxy buds plus leak Údajné parametry Samsung Galaxy Buds+ (foto: Evleaks)

A kromě toho pak Korejci chystaní nové barevné varianty. Místo žluté a stříbrné dorazí modrá a červená. Klasická bílá a černá sluchátka zůstanou. Buds+ budou v přepočtu jen o nějakou pětistovku dražší než Buds. Dle Blassovy tabulky se počítá s cenou 149 dolarů (oproti 129 dolarům v první generaci).

Zdroj: Evan Blass

Byl pro vás článek přínosný?