Hlavní navigace

Galaxy S5 můžete mít za 9800 Kč. Český Samsung slaví pět let a naděluje 30% slevy

22. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Značkové prodejny Samsung oslavují páté narozeniny, firma v nich k této příležitosti nabídne téměř celý mobilní sortiment se slevou 30 %. Akce se týká smartphonů, tabletů, hodiny Gear a příslušenství. Výjimkou jsou telefony Galaxy Alpha, Galaxy S5 mini a paměťové karty, těch se sleva netýká.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 mužete mít jen za necelých 10 000 Kč

Akce proběhne v sedmi prodejnách od čtvrtka 25. září do soboty 27. září. Každý zákazník může koupit se slevou jeden smartphone, jeden tablet a dva kusy příslušenství. Navíc se to týká jen zboží, které bude skladem na prodejně.

Slevu lze kombinovat také s programem cash back. Na stránkách samsung-bonus.eu můžete zaregistrovat nově koupený telefon Galaxy S5 a Samsung vám pošle zpět 2500 Kč. Musíte však být mezi 1400 nejrychlejšími, kteří si telefon od 20. 8. do 30. 9. koupili a zaregistrovali. Pokud budete, Galaxy S5 vás vyjde jen na 9819,30 Kč. Standardní cena je 17 599 Kč, s 30% slevou bude stát jen 12 319,30 Kč, mínus onen zmíněný cash back.

Akce platí v prodejnách:

  • Centrum Černý Most (Praha 9)
  • OC Chodov (Praha 4)
  • OC Nový Smíchov (Praha 5)
  • OC Palladium (Praha 1)
  • OC Olympia (Brno)
  • OC Šantovka (Olomouc)
  • OC Forum Liberec (Liberec)

„Rádi bychom touto formou s našimi zákazníky oslavili pětileté výročí od otevření prvních Samsung značkových prodejen v České republice. Nabídku jsme neomezili jen na mobilní telefony, takže si zájemci mohou se slevou zakoupit také tablety, hodinky, náramky a jejich příslušenství,“ vysvětluje důvod akce Sabina Coufalová, Key account manager IM divize společnosti Samsung.

 

Zdroj: TZ Samsung

Byl pro vás článek přínosný?