Hlavní navigace

TIP: Game Pass pro PC i Xbox One můžete mít na čtvrt roku jen za 26 Kč

19. 11. 2019

Sdílet

Pokud si nepředplácíte Xbox Game Pass, nyní máte velkou možnost si herní službu Microsoftu vyzkoušet za hubičku. Firma spustila dočasnou akci, v níž se dá Game Pass Ultimate získat na čtvrt roku jen za 25,90 Kč. Standardně přitom tříměsíční tarif stojí 999 Kč.

Ultimate je letos představený balíček kombinující Game Pass a zlaté členství Xbox Live pro konzoli Xbox One a nově spuštěný Game Pass pro Windows 10. Na obou platformách dostanete neomezený přístup ke katalogu více než stovky her, slevy na nákup v Microsoft Storu a také možnost na Xboxu hrát online multiplayer, který se jinak platí zvlášť.

TIP: Zkušenosti s Xbox Game Passem pro PC

Do Game Passu čerstvě přibyla remasterovaná strategie Age of Empires II: Definitive Edition (jen na PC) a obsahuje i letošní chválené novinky jako RPG The Outer Worlds, střílečky Metro: Exodus a Gears 5. Zahrát si takové AAA tituly za 26 Kč je skoro až krádež. V USA a Británii navíc v této ceně mají ještě měsíc EA Accessu, tři měsíce Discordu Nitro a půl roku Spotify Premium.

Game Pass pro Xbox One stojí standardně 259 Kč na měsíc. Xbox Live Gold je za 149 Kč měsíčně. Game Pass pro Windows 10 bude také za 259 Kč měsíčně, ale služba je momentálně v betatestu a stojí jen 119 Kč. Ultimate spojující všechny tři je za 339 Kč měsíčně (místo 667 Kč).

Tříměsíční Game Pass Ultimate za 25,90 Kč si můžete koupit v Microsoft Storu. Služba má standardně nastaveno automatické prodlužování, takže po třech měsících by se vám naúčtovalo 999 Kč na dalšího čtvrt roku. Pokud nebudete chtít pokračovat, v nastavení na této stránce můžete prodloužení rovnou zrušit (viz galerie). Po třech měsících budete moci samozřejmě moci předplatné obnovit zase ručně, třeba i jen na jediný měsíc.

Byl pro vás článek přínosný?