Hlavní navigace

General Registry rozšiřuje výhody při registrování .CZ domén

Zdroj: Redakce
Značka General Registry po fúzi s providerem INTERNET CZ rozhodně nekončí, naopak posiluje a nadále plánuje rozvíjet zákazníky oblíbená rozhraní pro správu domén.
Komerční sdělení
30. 10. 2019

Sdílet

Zpráva o zániku společnosti General Registry, která byla až do konce září jedním z největších registrátorů .CZ domén, mohla u části zákazníků vyvolat obavy z možného dopadu ohlášené fúze se společností INTERNET CZ na proces registrování doménových jmen.

Jsme silnější než dříve

Z mnoha důvodů však lze očekávat, že značka General Registry prožije ve spojení se silnějším partnerem, který na trhu působí pod značkou FORPSI, svůj další rozvoj. Nejenže nezanikne, ale bude silnější než dříve.

Sloučení obou společností je logickým vyústěním více než desetileté spolupráce mateřské společnosti INTERNET CZ s její dceřinou firmou General Registry, která zaměřovala činnost výhradně na registraci domén a soustředila se spíše na B2B trh. Podíl .CZ domén v portfoliu této tradiční značky je 87 %. Díky novému spojení bude možné nabídnout zákazníkům příznivější ceny registrace zejména .CZ domén.

pr 191025 forpsi gr 1200x675

Kvalitní služby pro partnery

I když se v General Registry soustředili na omezení administrativy a šetří náklady, zůstává zachován osobní přístup zákaznické podpory, která pracuje ve stejném složení jako před fúzí.

K dispozici zůstávají také oblíbené webové rozhraní pro správu domén Domainmaster a současně i automatické rozhraní Master API, která bezchybně slouží jak běžným držitelům doménových jmen, tak partnerům, kteří zajišťují registraci domén v rámci poskytování svých hostingových služeb. Díky spojení s největším českým registrátorem domén, jímž je společnost INTERNET CZ, bude možné tato rozhraní dále rozvíjet a zdokonalovat.

Doménou GR jsou domény

Služby pod značkou General Registry budou fungovat jako samostatná business linie a budou zahrnovat pouze správu domén. Hostingové služby nebudou pod touto značkou tedy ani nadále nabízeny. Hostingové služby, ale i další související činnosti, kterými je např. webdesign, webové programování, on-line marketing… pak poskytují k doménám spravovaným pod Domainmasterem právě partnerské společnosti.

Dobrý volba pro dobrou doménu

Společnost General Registry přináší pro její zákazníky ve spojení se značkou FORPSI nesporné výhody v podobě výhodnějších cen. Značka GR v žádném případě ani po uskutečněné fúzi neopouští pozici stabilního správce domén a zůstává s ohledem na funkční rozhraní pro správu domén a díky osobnímu přístupu zákaznické podpory vítanou alternativou jak pro jednotlivé zájemce o registraci .CZ domén, tak vynikající možností pro ty, kteří pečují o mnoho doménových jmen.