Hlavní navigace

Google+ 4.4 pro iOS dostal hromadu novinek z Androidu a další příjemné funkce

29. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Minulý týden Google uvolnil novou aktualizaci G+ pro Android, teď přidal i čerstvou verzi pro jablečnou platformu. Ta umí prakticky stejné vychytávky, ale také pár bonusů navíc. V aplikaci lze upravit více položek v profilu včetně velké (cover) fotky, přibyly související příspěvky (hashtagy) a také nové nástroje pro úpravu fotografií.

Související hashtagy
Související hashtagy

Ty vycházejí z fotoeditoru Snapseed. Obrázky můžete otočit, ořezat a také jim přidat některý z filtrů. Snapseed toho umí mnohem více, ale pro rychlé sdílení teď stačí i jednodušší editor v G+. Novinkou je také funkce pro automatické vylepšování a skládání fotek (panoramat nebo animací). Nechybí ani výběry nejlepších fotek.

Nastavení „O čem se mluví“ Možnost upravit komentář Získání odkazu na příspěvek Úprava fotek Nabídka filtrů

Jako u Androidu i zde se dřívější Messenger (Pokec) oddělil do samostatného chatu Hangouts. Další z novinek je možnost upravit, jestli a kolik příspěvků ze sekce „O čem se mluví“ (aktuální trendy v dané zemi) se budou zobrazovat ve vašem streamu. V příspěvcích se už zobrazuje přeškrtnutý text, je možné zkopírovat URL konkrétního postu a konečně lze také upravovat komentáře.

 

Nový Google+ 4.4 můžete stahovat z App Storu. Aplikace podporuje iPhony, iPady a iPody Touch s iOS 6.0 a novějšími.

Byl pro vás článek přínosný?