Hlavní navigace

Google+ a poslední letošní balík funkcí

19. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Google ještě před koncem roku přijde s několika zlepšeními. Firma dala na četné žádosti uživatelů a přinese novinky, o které si sami řekli.

Volitelné kruhy ve Streamu

Konečně bude možné nastavovat prioritu jednotlivých kruhů, případně je úplně zrušit z hlavního Streamu. Např. rodina dostane největší prioritu, uvidíte všechny příspěvky. U spolupracovníků jich uvidíte o něco méně zpráv a od neznámých lidí neuvidíte ve Streamu nic. Když ale navštívíte jejich kruhy, příspěvky tam budou v nezměněné podobě. Priorita se nastavuje posuvníkem, lépe je to pochopitelné z videa.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Přehlednější notifikace

I Google+ se brzy zbaví černé lišty a zůstane pouze tlustý panel. Okénko s upozorněními bude jeho součástí. Jeho podoba bude přehlednější, protože sdílení a udělení +1 dostanou zvláštní řádek a nebudou se nadále plést u komentářů apod.

Google+

Stránky (Google+ Pages) s více správci

Nově bude možné stránku spravovat až 50 lidmi (sláva!). Správci uvidí v notifikacích, co se na stránce děje, aby mohli ihned reagovat. Na stránce se objeví počet lidí, kteří jsou se stránkou nějak spojeni (navštívili ji, přidali do kruhů nebo dali +1).

" frameborder="0" height="315" width="560">

Úplné nová fotogalerie a práce s obrázky

Fotky v galerii konečně vyplní celou obrazovku v závislosti na rozlišení a velikosti okna. Tagování lidí bude jednodušší. Zcela přepracováno je i okno s komentáři.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Zdroj: Google

Byl pro vás článek přínosný?