Hlavní navigace

Google Play Pass už i v Česku nabízí stovky aplikací a her za předplatné

2. 10. 2020

Sdílet

Zdroj: logo: Google | koláž: Petr Urban / Cnews

Téměř přesně před rokem Google oficiálně spustil nový typ služby za předplatné a cílený na uživatele a uživatelky Androidu. Za pět dolarů měsíčně jste získali neomezený přístup k 350 vybraným aplikacím, hrám nebo podcastům, které byste si jinak museli koupit samostatně. Počet roste každý měsíc a dnes se bavíme o necelých 600 titulech. Aplikace mají odemknuté všechny funkce a neobsahují reklamu.

Principem tohoto modelu je nižší cena, ovšem s tím, že přístup ztratíte, když si službu přestanete předplácet. Na začátku října český Google oznámil, že Play Pass dorazil do Česka. Cena neodpovídá zmíněným pěti americkým dolarům, ale je mírně vyšší. Specifiky si Google řekne o 139 Kč měsíčně, nabízí ale také výhodnější roční předplatné za 849 Kč, tj. zhruba 70 Kč měsíčně.

Zdá se, že jinak se předplatné od americké varianty neliší. Z her předplatné nabízí např. Monument Valley, Terrarii, Star Wars: Knights of the Old Republic, Chuchela, nebo This War of Mine. Play Pass můžete sdílet v rodině s dalšími až pěti členy a členkami.

Anketa

Využijete předplatné Google Play Pass?

Zdroj: Android Police | Google Blog ČR

Byl pro vás článek přínosný?