Hlavní navigace

Google Toolbar 7 pro IE už umí instantní vyhledávání

21. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Google vydává novou verzi svého panelu pro Internet Explorer. V podstatě ale přináší jen instantní vyhledávání, které už internetový vyhledávač nativně podporuje velmi dlouho.

Instantní vyhledávání na Googlu už známe snad všichni (možná se najdou výjimky mezi zatvrzelými uživateli Opery, kteří na jiný prohlížeč ani nesáhnou). Tuto možnost nyní Google přidává i do svého panelu. Novinka je určena pro Internet Explorer 8 a 9 (starší verze mají smůlu). Nová verze Google Toolbaru je už delší dobu k dispozici pro Firefox.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Upraven je i design a celý panel se zjednodušil. Naleznete na něm jen to, co potřebujete, a zbytečná tlačítka schováte pod políčko „Další“. Využívané mohou být například funkce „Sdílet“ nebo „Přeložit“. Nová verze přináší i zjednodušené menu, ve kterém se dají povolit různé funkce, například PageRank.

Google se dále chlubí tím, že jejich Toolbar je jedno z nejrychlejších rozšíření, co se dá pro Internet Explorer sehnat. Kde je však kus pravdy se zřejmě nedozvíme. Google Toolbar 7 můžete stahovat na stránkách Googlu. Pokud máte nainstalovanou starší verzi aplikace, není potřeba se o nic starat. Během pár týdnů proběhne automatická aktualizace.

Zdroj: Google Blog

Byl pro vás článek přínosný?