Hlavní navigace

Herní myš HyperX Pulsefire Dart lze nabíjet bezdrátově stejně jako mobil

1. 10. 2019

Sdílet

Herní odnož Kingstonu dnes představila novinku Pulsefire Dart. Jde o první bezdrátovou myš značky HyperX. Mezi vychytávky patří přesný senzor, rychlá odezva, RGB podsvícení i možnosti dobíjení.

Pulsefire Dart využívá snímač Pixart PMW3389 s rozlišením 16 000 dpi, které však lze v několik krocích snížit. Poradí si se zrychlením až 50G a detekuje pohyb rychlostí až 450 IPS, čímž překonává i nedávno uvedenou myš od Logitechu. HyperX také slibuje špičkový polling rate s frekvencí 1000 Hz, ten ale zřejme bude platit jen při kabelovém připojení. Myš lze totiž kromě rádiové linky připojit k počítači i pomocí USB. Vepředu je dokonce oboustranné USB-C.

Kabel ale může sloužit i čistě pro nabíjení. Pulsefire Dart na jedno nabití vydrží až 50 hodin, s vypnutými diodami pak 90 hodin. HyperX lze ale dobíjet také na bezdrátových podložkách pomocí technologie Qi. To je stejná, která se dnes používá u mobilů, hodinek či některých sluchátek.

TIP: Corsair vyrobil myš, která se dobíjí přes Qi podložku

Myš obsahuje šest programovatelných tlačítek včetně stisknutelného kolečka. Dvě hlavní tlačítka disponují kvalitní spínači od Omronu s garancí až 50 milionů kliknutí. Novinka je již dostupná v prvních českých e-shopech, ceny startují na 2900 Kč.

Zdroj: HyperX

Byl pro vás článek přínosný?