Hlavní navigace

Hodinky Pebble Time dostaly nový firmware s aplikací Health. Měří fitness a spánek

15. 12. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pebble vylepšuje všechny generace svých hodinek. Stačí k tomu softwarová aktualizace. Uživatelé s Androidem mohou stahovat novou aplikace Pebble Time 3.8 ladící stabilitu, ovladač hudebního přehrávače nebo notifikace z Facebooku Messengeru. Přibyl také univerzální vyhledávač pro aplikace a nastavení notifikací. Pebble Time 3.5 pro iPhone rovněž zlepšuje stabilitu a dává uživatelům možnost spárovat mobil s dalšími hodinkami.

Pebble HealthPebble Health

Skrz aplikace se do hodinek všech generací nahraje nový firmware číslo 3.8. Obě aplikace si navzdory názvu nově poradí i s původními hodinkami Pebble (dnes označené jako Classic) a Pebble Steel. Ty už také konečně dostanou nové ovládací rozhraní Timeline. Modely Time, Time Steel a Time Round ale dostanou i novou aplikace Health.

 

Na ní Pebble pracoval společně s vědci ze Stanfordovy univerzity. Hodinky díky ní začnou měřit denní i noční aktivitu. V noci tedy analyzují fáze a dobu spánku. Přes den zase počet kroků a spálených kalorií. Software také jednoduše ukazuje, kolik z průměrné denní aktivity už jste absolvovali.

Pebble Health

Health je plně kompatibilní s agregátory Google Fit a Apple Healthkit. Má také otevřené API pro vývojáře, kteří mohou s naměřenými výsledky dále pracovat a stavět na nich vlastní software nebo ciferníky. Uživatelům Pebble Classic a Steel nezbude než používat aplikace třetích stran Misfit nebo Jawbone.

Zdroj: Pebble

Byl pro vás článek přínosný?