Hlavní navigace

Honor přivezl na Ifu televizor Vision s vyjížděcí kamerou

8. 9. 2019

Sdílet

Honor na Ifě představil aplikaci PocketVision, která by měla pomáhat zrakově postiženým lépe přečíst text (podporuje sedm světových jazyků, ale češtinu ne), ale také přivezl televizor Honor Vision. A právě ten by se podel Honoru měl stát středem chytré domácnosti a propojit všechna zařízení přes IoT. Žárovky, čistička vzduchu, router, vysavač, to vše by podle honoru Mělo být ovladatelné z televizoru.

Na první pohled je na televizoru samozřejmě nejzajímavější vyjížděcí kamerka. Pro zajímavost: televizor je jediný produkt Honoru, který v nabídce mateřského Huaweie vůbec není.

Honor Vision IFA foto8 Smysluplné využití kamery v praxi … na to si asi ještě počkáme

V dálkovém ovladači je NFC čip a spárování se smartphonem tak proběhne přiložením právě k ovladači. Na velké obrazovce pak můžete zrcadlit obsah z mobilu. Televizor pohání vlastní procesor Honghu 818. Rozlišení je 4K a obsahuje celkem šest reproduktorů. Kamera je v televizoru hlavně kvůli videotelefonování a protože je zasouvací, neměl by se zákazník cítit nekomfortně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.