Hlavní navigace

HP Folio13 na trhu v české lokalizaci

Zdroj: Redakce

PRAHA, 11. června 2012 — Model HP Folio13, se kterým společnost HP úspěšně vstoupila do segmentu ultrabooků, je nyní na českém trhu v plně lokalizované verzi.  

Komerční sdělení
11. 6. 2012

Sdílet

hpfolio13

hpfolio13

 

 

hpfolio13

hpfolio13

 

 

hpfolio13

hpfolio13

 

HP Folio13 nabízí výdrž baterie až 9,5 hodiny (1), což v dané kategorii patří mezi nejvyšší hodnoty. Díky této přednosti tak již uživatelé nemusejí být v průběhu pracovního dne vázáni na dobíjecí adaptér. Mezi další přednosti tohoto modelu patří také vysoký počet portů a konektorů včetně ethernetu, který ocení zejména firemní uživatelé, pro které je tento model určen.

HP Folio13 je tenké pouze 18 milimetrů, úhlopříčka BrightView s HD (2) rozlišením má velikost 13,3" při zachování hmotnosti pouze 1,5 kilogramu (3). Notebook je rovněž vybaven bezpečnostním TPM čipem, který chrání emailového klienta a informace uložené na disku. Uživatelé, kteří vyžadují pracovní prostředí podobné stolním stanicím nebo přídavné audio, video, síťové nebo USB připojení, mohou HP Folio13 připojit k volitelné dokovací stanici HP USB 2.0.

HP Folio13 je vybaveno operačním systémem Windows 7 Professional CZ. Prostřednictvím volitelného balíčku HP Care Pack je dostupná i tříletá záruka.

Cena a dostupnost
HP Folio13 v české lokalizaci je dostupné za doporučenou koncovou cenu 24 899 Kč včetně DPH.

 

(1)  Výdrž baterie se může lišit v závislosti na modelu, konfiguraci, počtu spuštěných aplikací, bezdrátovém připojení a nastavení možností napájení. Maximální kapacita baterie bude klesat v závislosti na čase a používání. Více informací o výsledcích testu baterií Mobile Mark07 naleznete na http://www.bapco.com/products/mobilemark2007.
(2)  Pro zobrazení obrazu v HD je vyžadován obsah ve vysokém rozlišení.
(3)  Hmotnost se může lišit v závislosti na konfiguraci.