Hlavní navigace

HP znovu propaguje počítače s Windows 7. Situace je alarmující

21. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ať si o Osmičkách myslíte cokoli, faktem zůstává, že upadající prodeje počítačů se jim vystřelit opačným směrem nepodařilo a reputace operačního systému obecně není nejpříznivější. Uživatelé se ke dlaždicím tváří nedůvěřivě. Důkazem budiž reklama na počítače s Windows 7, kterou opět zavedlo HP. Může to vypadat zpátečnické, když propagujete stroje s více než čtyři roky starým operačním systémem, ale HP pouze nabízí ověřenou klasiku, jež táhne lépe.

 

Stačí se podívat na slogan Back by popular demand. Situace je pro Microsoft definitivně alarmující, když se prodejci vrací k produktu předchozí generace. Windows 8 pověstí připomínají neoblíbená Windows Vista. I proto dává smysl, aby přehodnotil dosavadní strategii hybridního systému, začal přemýšlet jinak a zahodil značku. Paul Thurrott na Twitteru potvrdil, že Osmičky za novou Vistu považují také v Microsoftu. To ale společnost veřejně nikdy nepřizná.

Že by se pak ze Sedmiček stala nová Ikspéčka? Věřím, že ani z tohoto systému nebudou chtít uživatelé jen tak přejít, ať už budou Windows 9 jakákoli.

HP propaguje počítače s Windows 7
HP propaguje počítače s Windows 7

via Neowin | WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?