Hlavní navigace

HTC: Android Ice Cream Sandwich kdy a pro které modely

13. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už od přestavení nejnovější verze operačního systému Android uživatele netrpělivě vyhlížejí datum vypuštění aktualizace mezi starší modely. Majitelé některých modelů od HTC se dočkají „již“ na konci března.

Aktualizacím na Android Ice Cream Sandwich jsme věnovali i samostatný článek, v době jehož psaní se toho u HTC moc nevědělo. Potvrzená byla aktualizace pro řadu Sensation a HTC Evo 3D. Časový termín ale nezazněl vůbec.

To naštěstí vedení společnosti napravilo před pár dny na facebookových stránkách anglického a amerického zastoupení. Majitelé modelů HTC Sensation, Sensation 4G a Sensation XE se na aktualizaci mohou dle HTC těšit již ke konci března. Smartphone HTC Sesnation XL bude následovat hned potom.

Nezapomnělo se ani na HTC Rezound, Vivid, Amaze 4G Evo 3D, Evo 4G, Incredible S, Deisre S a Desire HD. Tyto modely se však aktualizace dočkají až později. Na závěr však HTC slíbilo uvedení dalších podrobností ohledně aktualizace během pár týdnů, teoreticky bychom se tedy mohli dočkat i potvrzení dalších modelů.

Zdroj: FB (1,2) (via Engadget)

Byl pro vás článek přínosný?