Hlavní navigace

HTC chystá čtyři nové vlajkové lodě. Dvě budou vybaveny WP [spekulace]

9. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce
Zařízení s kódovým jménem Hima by mělo být vybaveno 5" full HD displejem, 3 GB operační paměti, 64bitovým procesorem Snapdragon 810 nebo 2840mAh akumulátorem. Ne zrovna světoborný 4Mpx snímač by měl nahradit 20Mpx.

Od vydání posledního dražšího modelu s logem HTC pár měsíců uplynulo a model One se mezitím dočkal také verze s Windows Phone, jinak šlo o stejný stroj, jakým byla verze s Androidem.

V poslední době se objevují drby, které zatím berme s nadhledem, že další vlajková loď od HTC bude na trh vypuštěna ve čtyřech verzích. Měli bychom vždy dva telefony na stejné úrovni z hlediska hardwaru, přičemž jedna dvojice by mířila do vyšší cenové kategorie, druhá by byla o něco levnější.

Z toho by v každé dvojici běžel jeden telefon na Androidu, vedle něj by ale existovala též verze s Windows Phone. Čili prakticky by se opakoval případ s HTC One. Nový smartphone prozatím získal označení HTC Hima a M9. Nemusíme asi připomínat, že letošní One byl M8.

Twitterovský účet @upleaks zveřejnil snímek s údaji, ty ovšem potvrdit nemůžeme. Podle něj by firma měla uvolnit ještě lepší verzi Himy, které se říká Hima Ultra. A pak by na stejném hardwaru měla uvést přístroje s Windows Phone.

 

Všechno do sebe zapadá, ale jestli se tyto spekulace potvrdí, na to si budeme muset počkat. Hima snad dorazí na jaře, patrně v březnu. V každém případě by znamenala další dílčí vítězství pro Microsoft. Stejný člověk z Twitteru naznačuje, že se HTC připravuje tablet, jenž bude vycházet z modelu Nexus 9.

Zdroj: @upleaks via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?