Hlavní navigace

HTC chystá na 19. září tiskovou konferenci. Co se chystá?

6. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ani společnost HTC se nechce nechat zahanbit a tak po boku Nokie a Applu v září uspořádá také tiskovou konferenci. Konkurence hodlá představit své vlajkové lodě pro příští rok, s čím přijde HTC?

Příští rok bude pro HTC velmi důležitý. Před dvěma týdny po internetu proběhla informace o tom, že je HTC v problémech a to ne malých. Smartpohny se neprodávají dle plánů a proto musejí přijít změny, pokud se společnost chce postavit zpět na nohy. Prvním krokem by mělo být razantní zlevnění stávajících zařízení.

HTC

Druhým krokem je přinesení inovací do budoucna. Záleží však na tom, zda se snaha o změnu k lepšímu dotkne již i plánované tiskové konference. Dle spekulací by měl být představen první smartphone od HTC s Windows Phone 8 – HTC 8X (Accord), s 8 Mpx fotoaparátem. Další specifikace snad budou dostupné během příštích týdnů.

HTC 8X
HTC 8X

Dále by mohl být představen 10" tablet, který si HTC nepohlídalo na právě proběhlé konferenci IFA. A největší hvězdou večera by mohl být záhadný high-end model s Androidem, který by se měl stát vlajkovou lodí HTC pro příští rok. Je možné, že si HTC dokonale pohlídalo nějaké překvapení, třeba také ne. Moudřejší budeme po 19. září.

Zdroj: GSMArena

Byl pro vás článek přínosný?