Hlavní navigace

HTC plánuje představit dva nové smartphony s Windows Phone 7.5 prvního září

23. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Anglické vedení HTC po Facebooku začíná zvát nadšence na připravovanou párty. A je více než pravděpodobné, že se to neobejde bez představení nových kousků.

Dle webu BGR budou představena zařízení dvě, HTC Eternity a Omega. Zvěsti prvnímu modelu přiřazují 3,7" displej, Omega by měla přijít s masivními 4,5". Další specifikace bychom museli vařit z vody. Je tu ovšem problém, tyto modely byly původně určeny pro americké sítě, je tedy možné, že se v Londýně představí téměř totožné modely pod jinými názvy.

Pozvánka na událost HTC

Microsoft má na výrobce velký vliv a trochu se snaží na 1. září udělat menší „boom“. Do karet mu hraje konference IFA, která probíhá také v prvním dni měsíce a Samsung již dokonce oznámil, že v rámci této akce chystá něco velkého. Je tedy možné, že se něčeho dočkáme i od dalších partnerů Microsoftu, Aceru, ZTE či LG. Jediným zatím představeným smartphone s Windows Phone Mango byl Fujitsu Toshiba IS12T.

Uvedení většího množství smartphonů však neznamená uvolnění aktualizace pro stávající modely. Microsoft si chce být úplností aktualizace naprosto jistý a zřejmě ještě testuje a snaží se vyhnout problémům, které doprovázely například hned první menší aktualizaci.

Velké spekulace se točí také ohledně Nokie, která potřebuje nové modely jako sůl. Nyní to však vypadá, že své telefony s Windows Phone Mango představí až na své vlastní akci Nokia World 26. října (což je s velkou pravděpodobností až po představení další generace iPhonu).

Zdroj: WinRumors

Byl pro vás článek přínosný?