Hlavní navigace

HTC rozesílá pozvánky na záříjovou tiskovku. Očekávají se dva špičkové modely

8. 9. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

HTC se v posledních letech příliš nedaří a přímo se to dotklo dokonce i nás, když podle posledních zpráv sešlo z plánovaného servisního centra v Brně. Proto se všechny zraky pomalu upínají na nadcházející modely, jež by měly z finančních problému tchajwanskému výrobci pomoci.

A těch se podle posledních informací dočkáme ještě do konce letošního září. Mělo by jít netradičně o dva špičkové modely, které vystřídají aktuální nepříliš úspěšný One M9, jež HTC představilo na jaře v rámci barcelonského mobilního veletrhu.

Model známý pod označením Aero či A9 údajně přijde s 5,2palcovým Quad HD displejem a desetijádrovým procesorem od čínského MediaTeku. Dále se spekuluje o 4 GB RAM a akumulátoru s kapacitou 3 500 mAh. Po stránce zpracování prý HTC opět vsadí na kovovou unibody konstrukci.

 

Druhý smartphone s kódovým označením Buterfly 3 nabídne stejný zobrazovač jako již zmíněný model Aero a lišit se budou použitým čipsetem. HTC Buterfly 3 nabídne 64bit Snapdragon 810 s osmi jádry a 3 GB RAM. Další informace hovoří o duálním zadním fotoaparátu s 20 megapixely a přední čočce s rozlišením 13 megapixelů, což určitě ocení především „selfie maniaci“.

Jestli se obou modelů 29. září skutečně dočkáme, zatím úplně jistě nevíme. Ještě o něco nejasnější je eventuální dostupnost na evropském trhu, protože poslední představený model se k nám dostal až s několikaměsíčním zpožděním. Bližší informace se ale bezesporu dozvíme onoho devětadvacátého září.

HTC rozesílá pozvánky na záříjovou tiskovku. Očekávají se dva špičkové modely | Zdroj: Fone Arena

Zdroj: Fone Arena

Byl pro vás článek přínosný?