Hlavní navigace

Huawei má hodinky jako od Jamese Bonda a in-ear sluchátka s přehrávačem [MWC]

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na první pohled vypadá TalkBand B2 jako další z fitness náramků. Novinka od Huawei ale funguje také jako handsfree sluchátko, stačí vyloupnout hlavní modul, objeví se špunt, který vložíte do ucha. S mobilem se modul spojí přes Bluetooth a obsahuje dva mikrofony pro potlačení šumu.

Huawei TalkBand B2 Huawei TalkBand B2
Huawei TalkBand B2

TalkBand B2 obsahuje 0,73" dotykový PMOLED displej s rozlišením 88 × 128 px, uvnitř je akcelerometr a gyroskop, takže náramek skutečně slouží i k měření pohybu nebo spánkové aktivity. TalkBand je z hliníku, odolá prachu i vodě a na jednu nabití vydrží šest dní se zapnutým Bluetooth a 14 dní s vypnutým. Spojí se s Androidem i iOS. Verze s plastovým náramkem bude stát 169 eur, s koženým 199 eur.

 

Druhá novinka, TalkBand N1, rovněž není pouze jednoúčelovým zařízením. Jde o bezdrátová stereo sluchátka s mikrofonem, která lze spárovat s mobilem přes Bluetooth. Zároveň ale obsahují vlastní 4GB úložiště, takže se obejdete bez zvláštního přehrávače. V těle je akcelerometr, tudíž i sluchátka vám budou počítat ušlé kroky.

Huawei TalkBand N1 Huawei TalkBand N1
Huawei TalkBand N1

Na jedno nabití vydrží až sedm hodin přehrávat hudbu nebo čtyři a půl hodiny telefonovat. Váží 18 gramů a jsou vodě- i prachuodolná. Prodávat se budou za 119 eur.

Video

Zdroj: TZ Huawei

Byl pro vás článek přínosný?