Hlavní navigace

Hromada českých her za pár korun. Humble Bundle má novou akci

Sdílet

Obchod s PC hrami Humble Bundle nabízí po následujících 12 dní výhodný balíček s českými hrami vydanými u pražských Bohemia Interactive. Jako obvykle je „bundle“ rozdělen do několika cenových hladin, takže čím více zaplatíte, tím více dostanete.

Již za 0,89 eura můžete získat akční hry Arma 2 a Carrier Command: Gaea Mission, k nim pak ještě simulátory Take On Helicopters a Take on Mars. Za necelých 11 eur dostanete navíc Armu 3, taktickou strategii Original War, řežbu Pound of Ground nebo budovatelskou survival alternativu pro Minecraft s názvem Ylands.

TIP: Epic Games Store zlepšuje lákadla. Zdarma nabízí již dvě hry týdně

Za necelých 18 eur přibydou ještě Arma 3 Apex a Arma X: Anniversary Edition obsahující tituly Arma: Gold Edition, Cold War Assault (přejmenovaná Operace Flashpoint) a Arma 2 se všemi DLC. Kdo zaplatí 27 eur, získá ještě multiplayerovou survival akci DayZ. Všechny zmíněné hry dostanete formou Steam klíčů.

TIP: Steam testuje interaktivní katalog. Hry doporučí lépe než dřív

V době psaní článku si některý z balíčků koupilo již přes 12 000 lidí a utratili v průměru 11 eur. V bundlu jsou mimochodem pouze české tituly, které vyvíjela studia Bohemia Interactive, Altar Games a Centauri Production.

Byl pro vás článek přínosný?