Hlavní navigace

To je skoro krádež. Humble Bundle prodává tři výborné hry jen za dolar

25. 10. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oblíbený herní obchod Humble Bundle prodává další atraktivní balíček. Jmenuje se WB Games Classics Bundle a nepřekvapivě v něm najdete tituly vydané Warner Bros. Interactive. A je o co stát. Hry v celkové doporučené ceně 134 dolarů můžete získat desetkrát levněji. Balíček je tradičně rozdělen do tří stupňů podle toho, kolik zaplatíte.

Za dolar (0,87 €) se můžete ponořit do světa Pána prstenů, nočního Gothamu nebo vlastní fantazie. V ceně jsou totiž akční adventury Middle-earth: Shadow of Mordor (v edici GOTY), Batman: Arkham Origins a logická hra Scribblenauts Unlimited.

WB Games Classics Bundle WB Games Classics Bundle

Za 3,60 eura dostanete navíc RPG Bastion, akční hru Mad Max, bojovku se superhrdiny z vesmíru DC Comics Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) a 10% slevu na adventuru Lego The Incredibles. Za 10,50 eura a víc pak navíc ještě Batman: Arkham Knight se Season Passem. Celý balíček pak obsahuje chronologicky poslední dvě ze čtyř novodobých Batmanových her.

TIP: Kolik PC hráčů používá gamepad a který je nejpopulárnější?

Zaplatit ale pochopitelně můžete i více. Podle zprůměrovaných vybraných částek se pak upravuje minimální cena za druhý a třetí stupeň balíčku. V době psaní článku si balíčky objednalo již 100 000 uživatelů a největší dobrodinec investoval 100 dolarů. Jako u jiných akcí si můžete zvolit, kam se peníze přerozdělí (vydavatel hry, provozovatelé Humblu, charita). Humble Bundle v tomto případě prodává hry, které si pak aktivujete na Steamu.

Byl pro vás článek přínosný?