Hlavní navigace

HWmag.cz a ExtraHardware.cz spojují své síly

19. 3. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Servery ExtraHardware.cz a HWmag.cz spojily své síly pod hlavičkou ExtraHardware.cz. Společnost Extra Publishing s. r. o., vydavatel tištěných a internetových médií v České republice a na Slovensku, v polovině měsíce března úspěšně převzala všechny aktivity týkající se serveru HWMag.cz. Server HWmag.cz se tak stává součásti serveru ExtraHardware.cz, jehož šéfredaktorem je Mirek Jahoda. Obsah serveru HWmag.cz bude k dispozici na adrese hwmag.extrahardware.cz. Redakce HWmag.cz bude pokračovat v testech a recenzích od dnešního dne pod hlavičkou serveru ExtraHardware.cz a také Digitálně.cz.

„Věříme, že ExtraHardware.cz předkládá čtenářům zajímajícím se o počítačový hardware velmi propracovaný a kompletní obsah. Naše redakce připravuje bezesporu nejrozsáhlejší testy grafických karet, základních desek nebo počítačových skříní na českém internetu. Po posílení o redaktory a čtenáře HWmagu budeme pokračovat v útoku na titul nejčtenějšího odborného IT magazínu,“ komentuje spojení Petr Broža, produktový ředitel Extra Publishing.

Mirek Jahoda, šéfredaktor časopisu, dodává: „V příštích dnech a týdnech se čtenáři ExtraHardware.cz mohou těšit nejen na stálá vylepšování a pravidelné soutěže, ale hlavně na rozšíření záběru. Nepouštíme se do něčeho, co neumíme udělat velmi kvalitně, a tak stávající pravidelné testy grafických karet, základních desek, počítačových skříní, chladičů, tiskáren a pevných disků doplní recenze i velké srovnávací testy procesorů, LCD panelů a ventilátorů. Zároveň pokračujeme v zaměření na to, co čtenáře zajímá nejvíce: jak postavit výhodný a dobrý herní počítač a jak poskládat tiché PC.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku