Hlavní navigace

Hyper má nové možnosti. Zkuste klienta pro YouTube pro Windows 8

25. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ani na osobním počítači se nemusíte stydět za to, že budete používat aplikaci na sledování videí na YouTube. Flashový přehrávač v prohlížeči dělá psí kusy, obsah se pomalu načítá, automatické vybírání nejlepší dostupné kvality vlastně dostupné vůbec není atp. Naproti tomu taková aplikace jako Hyper vám život výrazně zjednoduší. Bude za vás vybírat obrazovou kvalitu, kterou předem určíte, obsahuje notifikace a nechá vás videa rovnou stahovat.

Dosud jsme si pro platformu Windows 8 představili pouze schopný a (zatím stále) zdarma dostupný Metrotube. Alternativy ale existují, Windows Store koneckonců hostuje přes 100 000 aplikací. Hyper přichází ve verzi 2.0 se spoustou novinek. Při prvním spuštění se vás ujme průvodce, kterému sdělíte základní požadavky na fungování. Během přehrávání můžete odhalit nástrojové lišty s dodatečnými předvolbami.

 

Příznivcům dlaždicového rozhraní ale jistě nejvíce chybělo připínání konkrétních videí, případně i kanály. Cokoli je vám nejdražší, budete mít pěkně po ruce, byť až v placené edici. Přizpůsobíte si i domovskou obrazovku, kde lze některé kategorie úplně skrýt. V případě Hyperu můžete nově povýšit na placenou edici Pro, která vám nabídne více barevných schémat nebo hromadné stažení videí z YouTube. Aplikaci hledejte ve Windows Store.

Některé funkce se přelévají do placené edice
Některé funkce se přelévají do placené edice

Zdroj: Hyper via McAkins Online

Byl pro vás článek přínosný?