Hlavní navigace

Instagram i Vine poctí svou přítomností Windows Phone [Nokia World 2013]

22. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Těžko to můžete brát jako překvapení, ale před chvílí na akci v Abú Dhabí, kde Nokia představuje nové produkty, ředitel společnosti Kevin Systrom potvrdil práce na Instagramu pro Windows Phone. O příchodu tzv. fotomrvítka mezi dlaždice se hovoří již několik měsíců a po všech těch slibech se dostáváme do konečné fáze. Systrom prozradil, že jeho společnost chce vyrobit klienta pro všechny uživatele. Windows Phone toho svého obdrží v krátkosti.

Tip: Instagram oslavil třetí narozeniny a konečně začne vydělávat [časová osa]

Detaily prozrazeny nebyly. Nevíme ani, jaké funkce nabídne. Bude mít ale těžkou konkurenci mj. ve stále se zlepšujícím 6tagu. Z minulosti víme, že se pracuje také na klientu pro jinou sociální síť. To před momentem i potvrdil na Twitteru Joe Belfiore z Microsoftu.

 

Mezitím Redmondští začali do Windows Phone Store přidávat aplikace, které jsou vlastně jen převlečené weby. Něco jako YouTube, jenž po spuštění otevře Internet Explorer s mobilní verzí webu. Píše o tom The Verge. Microsoft doufá, že těmto přístupem motivuje dané subjekty, aby se pustili do výroby vlastní aplikace pro Windows Phone. Něco podobného zkoušel před lety Apple.

via The Verge

Byl pro vás článek přínosný?