Hlavní navigace

Iomega Skin Drives: stylové přenosné disky

29. 6. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud vás již nudí stále se opakující design pouzder přenosných disků, mohla by vás zaujmout nabídka společnosti Iomega, která dnes oznámila uvedení nové stylové řady přenosných pevných disků s kapacitou 500 GB.

Iomega ve spolupráci s lifestylovou společností Skin Industries a vytvořila trojici atraktivních designů. První model Radical zdobí logo Skin Industries na černém podkladu, zatímco dolní strana nese zářivě žlutou. Druhým modelem je Red Hot s červenou horní stranou a logem Skin ve variantě Swipe. Dolní strana je temně černá. Posledním zástupcem nové řady je model Knock Out, který obklopuje temné provedení s logem Skin ve verzi Gothic na stříbrném podkladě a černou dolní částí.

 

Nové disky Skin obsahují softwarovou sadu Iomega Protection Suite

Se všemi přenosnými pevnými disky Skin Hard Drives je zdarma dodávána sada Iomega Protection Suite, obsahující zálohovací a antivirový softwar, jež pomáhá uživatelům chránit jejich fotografie, videa, hudbu a další soubory.¬®

Sada Iomega Protection Suite obsahuje:

  • Bezplatné 12měsíční předplatné softwaru Trend Micro‚Ñ¢ Internet Security pro počítače PC nebo Trend Micro‚Ñ¢ Smart Surfing pro počítače Mac
  • Iomega QuikProtect: zálohovací software pro jednoduché plánované zálohování dat na úrovni souborů na pevné disky a do úložišť NAS (pro stolní a přenosné počítače se systémy Windows a Mac)
  • Software Retrospect¬Æ Express: zálohování veškerých dat spolu s aplikacemi a nastaveními (pro stolní a přenosné počítače se systémy Windows a Mac)
  • MozyHome‚Ñ¢ Online Backup: službu pro pohodlné online zálohování s 2 GB kapacity online zdarma (neomezené ukládání online za 4,95 USD měsíčně). Služba MozyHome Online umožňuje obnovení těch nejdůležitějších dat z libovolného počítače s přístupem k Internetu kdekoli na světě.

Veškeré softwarové součásti sady Iomega Protection Suite jsou majitelům nových disků Skin dostupné jednoduchým stažením.

Cena, dostupnost a záruka

Nové disky Iomega Skin Hard Drives jsou v současné době dostupné ve Spojených státech u vybraných tradičních i internetových prodejců a na webu www.iomega.com. Od července budou nové disky Iomega Skin Hard Drives v prodeji také na vybraných trzích v Evropě.

Disky podporuje tříletá omezená záruka (podmíněná registrací) a cena bude shodnáp pro všechny tři modely a to 2800 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?