Hlavní navigace

iWallie: šikovná peněženka pro iPhone 5 pochází z Česka

19. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Je vtipné, že se o českém nápadu dozvídáme až ze zahraničních médií. Patnáctiletý student Vojtěch Švarc se svým otcem navrhli multifunkční obal pro iPhone 5. Ochrání tělo i displej telefonu, nebude blokovat důležité konektory ani foťák  a navíc slouží jako peněženka. Obsahuje totiž kapsu na bankovky a pro tři karty. Jmenuje se iWallie (iwallie.com).

" width="480" height="360" frameborder="0">

iWallie bude dostupný v osmi barevných variantách, čtyři s černou a čtyři s bílou kůží, dál se liší vnitřek.

iWallie iWallie iWallie iWallie iWallie

Švarcovi zkouší štěstí s financováním byznysu na portálu Indiegogo.com. Zatím vybrali pětinu z plánovaných 10 000 dolarů (financování potrvá ještě 15 dní). Uživatelé mohou nakupovat jednu peněženku za 25 dolarů (poštovné do celého světa zdarma), případně dvě za 40 dolarů. Pokud někdo zaplatí 10 000 dolarů, stane se exkluzivním distributorem a Švarcovi pro něj nechají vyrobit 1000 obalů. Obaly mají být zhotoveny a zaslány do konce března.

 

Pokud chcete šikovný obal pro iPhone 5 a zároveň podpořit české tvůrce, na Indiegogo určitě přispějte. Švarcovi slibují, že v případě zájmu vyrobí iWallie i pro iPhone 4/4S nebo některé telefony Galaxy od Samsungu.

via Mashable

Byl pro vás článek přínosný?