Hlavní navigace

Jaromír Jágr ve vaně a v posteli: nová kampaň na Huawei P20 Pro potěší především ženy (fotogalerie)

22. 5. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jaromír Jágr propaguje smartphony Huawei již čtvrtým rokem a honorář nechává posílat hokejovému klubu do Kladna. Částka samozřejmě není veřejně známa (dříve dával Jágr svému mateřskému klubu zhruba 20 milionů ročně), ale vzhledem k příjmům z NHL by muselo jít o pořádný balík, aby se mu vyplatilo dělat nějaké značce tvář. Jágr nepotřebuje dotovat limonády a období se žvýkačkami Hubba Bubba (a televizním bingem na Nově, koly Olpran, Sazkou, přípravkem na klouby GelActiv, deníkem Sport…) už má také za sebou. Jen u toho Vodňanského kuřete se trochu seknul. Nejnovější kampaň na Huawei určitě upoutá, neboť zachycuje Jágra s telefonem Huawei P20 Pro ve vaně a v posteli. Dá se očekávat, že jeho fanynky na takové fotky určitě kliknou. Huawei je zveřejnil na svém facebookovém profilu. Tip: Jaromír Jágr opouští NHL jako poslední hráč, za kterého jste mohli hrát ve hře NHL '94

Jágr se při propagaci tak jako mnoho jiných dopustil i přešlapu, kdy si během kampaně v roce 2016 vyfotil selfie a v zrcadle byl viděl iPhone. Fanoušci tohle neřeší a je veřejným tajemstvím, že řada hvězd propagující určité značky stejně v soukromí používají jiné.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.