Hlavní navigace

Jak můžete sami pozvat další lidi do Google+

30. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Naše kapacity pozvánek už jsou vyčerpány, museli jsme kvůli tomu založit i druhý účet. Abyste nemuseli pouze žádat, ale stali se aktivním prvkem, který sám pozve své kamarády, zde máte návod, jak na to.

Ať už jste kdekoliv na stránce plus.google.com, klepněte na ikonku domečku a pod Streamem se zobrazí řádek Sdílejte novinky.

Google+

Do něj klepněte a okno se roztáhne jako na obrázku níže.

Google+

Do Streamu můžete vložit nějakou údernou hlášku (zde „Pozvánka“) a do řádku „Přidejte kruhy nebo lidi, se kterými chcete sdílet obsah…“ napište adresy lidí, kterým chcete umožnit přístup do Google+. Každou adresu musíte potvrdit klepnutím na ten šedý návrh našeptávače. Pak adresa zmodrá a vy můžete psát další.

Google+

Nechť plusko slouží.

Google je bohužel nepředvídatelný. Někdo už kapacitu pozvánek vyčerpal úplně, někdo ještě má, ale v tuto chvíli nelze pozvánku aktivovat a někomu to funguje normálně. Musíte myslet na to, že se jedná o obcházení pravidel nebo využívání chyby. Tuto díru může Google kdykoliv zalepit.

Google už zřejmě nadobro povolil tradiční pozvánky. Jak na ně, najdete na Pozvánky ke Google+ už oficiálně. Chcete ještě? Tento článek už zavíráme.

Byl pro vás článek přínosný?