Hlavní navigace

Jak nejlépe zabezpečit www projekty

Zdroj: Redakce

V tomto článku ukážeme možnosti zabezpečení www stránek pomocí tří druhů SSL certifikátů. Jednoduše tak lze zabezpečit přenos veškerých dat mezi internetovým prohlížečem návštěvníka stránek a serverem s webovou prezentací. S nasazením SSL certifikátu si nemusíme dělat starosti, pro šikovného administrátora je zprovoznění otázkou několika minut.

Komerční sdělení
22. 5. 2013

Sdílet

EV certifikáty

Certifikáty s rozšířenou validací (Extended Validation) jsou jasnou volbou pro každého provozovatele www stránek, který upřednostňuje tu nejlepší ochranu. V internetovém prohlížeči uživatel vidí výraznou zelenou barvu adresního řádku s informací o společnosti, pro kterou je SSL certifikát vystaven. Kromě bezpečné komunikace je tak výrazně snížena možnost phishingu.

OV certifikáty

OV certifikáty (Organization Validation) jsou střední cestou při zabezpečení webových projektů. Před vystavením dochází ke kompletní identifikaci společnosti, pro kterou je SSL certifikát vystaven, čímž je výrazně zvýšena důvěra v provozovatele www stránek. Certifikáty OV mají široké využití a jejich nasazení je možné doporučit na jakýkoliv webový projekt od firemních stránek po rozsáhlé projekty, e-shopy, intra/extranetové portály.

DV certifikáty

DV certifikáty (Domain Validation) nabízí nejrychlejší způsob zabezpečení www stránek. Ověřují se pouze na základě e-mailového potvrzení a jejich hlavním úkolem je zabezpečit přenos dat na  internetu. DV certifikáty jsou nejlevnější SSL certifikáty, jejich nasazení na webový projekt je otázkou několika minut.

Nepromeškejte EV certifikát na rok ZDARMA

Největší prodejce zelených adresních řádků, www.SSLmarket.cz, nabízí nyní v akci „zelený“ certifikát GeoTrust True BusinessID EV za revoluční cenu.

Pouze do konce května můžete objednat nejlevněji EV SSL Certifikát od uznávané certifikační autority GeoTrust v akci 1+1! SSL certifikát True BusinessID EV nabízí rozšířené ověření a jeho využití zvyšuje výrazně důvěryhodnost a prestiž provozovatele webových stránek.

Získáním nového certifikátu vyřešíte zabezpečení webového projektu s nezaměnitelným zeleným znakem bezpečnosti na dlouhé dva roky.

Nejširší nabídku SSL certifikátů za nejlepší ceny najdete na stránkách www.SSLmarket.cz.

Kontakt: ZONER software, a.s., tel. 603 196 637, admin(zav)zoner.cz.