Hlavní navigace

Je tu velká aktualizace pro Windows Phone 7

23. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Uživatelé nejnovějšího mobilního systému od Microsoftu se dočkávají první zásadní aktualizace. Ta přináší očekávanou funkci kopírovat/vložit a rychlejší start systému.

To ale zdaleka nejsou všechna vylepšení. Zrychlí se i celkový výkon systému, především při užívání aplikací a her. Lepší je podpora Wi-Fi připojení a nové vychytávky se najdou jak v Outlooku, tak v MMS či synchronizaci s účtem na Facebooku.

Funkce kopírovat/vložit by se měla ovládat velmi jednoduše. Stačí kliknout na požadované slovo, následně na ikonku kopírování a už jen umístit prstem kurzor tam, kam slovo chceme vložit, a stisknout tlačítko „vložit“. Nic složitého v tom nehledejte.

" frameborder="0" height="311" width="500">

Na internetu se už začínají šířit fámy o přípravách další verze. Ta by měla mít už i své vlastní označení – Windows Phone 7.5 (kódové označení Mango). Zprávy hovoří o podpoře multitaskingu pro aplikace třetích stran, což by bylo pro mnohé z nás velkým překvapením. Microsoft při uvedení tohoto systému totiž tuto funkci jednoznačně odmítl. Aktualizace by dále měla přinést Internet Explorer 9, integraci SkyDrive a hub podporující Twitter.

zdroj: GSMArena

Byl pro vás článek přínosný?